ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ

Ο χώρος μας ξεκίνησε να λειτούργει τον Μάρτιο του 2016 , με την προσδοκία να προσφέρονται υψηλού επίπεδου υπηρεσίες προσωπικής εκγύμνασης (1-2 άτομα). Η επαναστατική μέθοδος προπόνησης με τα μηχανήματα Miha Bodytec που χρησιμοποιείται εξατομικευμένα, υπόσχεται άμεσα αποτελέσματα , μειώνοντας την πιθανότητα τραυματισμού και καλύπτονται μια ευρεία γκάμα στόχων προπόνησης ενώ το έμπειρο προσωπικό μας όπου είναι όλοι πτυχιούχοι του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού θα σας καθοδηγεί.

Εκτός από τις βασικές επιλογές του προγράμματος ενδυνάμωσης και του αερόβιου προγράμματος , παρέχεται η δυνατότητα εμπλουτισμού της προπόνησης είτε με διάδρομο γυμναστικής , είτε με το πιο εξελιγμένο ποδήλατο spinning το Wattbike , είτε με την σανίδα Surfset.

Επιπλέον , στον χώρο μας μπορεί κάποιος να απόλαυση την πρωτοποριακή μέθοδο χαλάρωσης , με τις μπότες συμπίεσης Reboots , καθώς και επίσης και υψηλής ακριβείας ανάλυση σώματος με την συσκευή Ebiody.

Φυσικά, πρώτη προτεραιότητα ήταν και παραμένει η ασφάλεια των πελατών μας και σε υγειονομικό επίπεδο. Ο χώρος μας διαθέτει πλήρη σύστημα εξαερισμού και κλιματισμού. Σας καλωσορίζουμε στον χώρο μας και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε από κοντά!