MIHA BODYTEC

Αναλυτής σύστασης σώματος

To miha bodytec είναι ο νέος τρόπος άσκησης που φέρνει επανάσταση στον κλασσικό τρόπο εκγύμνασης, αλλάζοντας τα δεδομένα σε όσα ξέραμε μέχρι σήμερα.

Συνδυάζοντας την πολυτέλεια του χρόνου με την επιθυμία για άσκηση και ευεξία, χωρίς συμβιβασμούς και δίχως χρονοβόρες και αναποτελεσματικές προπονήσεις, το miha bodytec απευθύνεται σε όλους με τις εξατομικευμένες λειτουργίες του και τις πολλές περιοχής εφαρμογής στο ανθρώπινο σώμα και τους μύες.

Η χρήση του γίνεται σε παγκόσμιο επίπεδο από εκπαιδευμένους προσωπικούς γυμναστές με απόλυτη επιτυχία, σε ινστιτούτα ευεξίας και ομορφιάς, κέντρα αποκατάστασης και φυσικοθεραπευτήρια. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι πρωταθλητές σε πολλά ατομικά και ομαδικά αθλήματα, χρησιμοποιούν την ηλεκτρική υποκίνηση μυών συμπληρωματικά στην συστηματική τους προπόνηση.

Πιάσε τη μέγιστη απόδοση με το πάτημα ενός κουμπιού

To miha bodytec χάρη στην πρωτοποριακή του λειτουργία, έχει καταστεί η πλέον καινοτόμα εξέλιξη της άσκησης.

Ασφαλές και εύκολο στη χρήση, το μόνο που χρειάζεται είναι η τοποθέτηση του ειδικά σχεδιασμένου γιλέκου που διεγείρει τον αγωνιστή και τον ανταγωνιστή μυ, καθώς και τις πιο βαθιές μυϊκές ομάδες ταυτόχρονα, χαρίζοντας ολοκληρωμένη άσκηση του σώματος. Το σώμα διαμορφώνεται μέσω του σχηματισμού των μυών και της μείωσης λίπους, της διέγερσης του συνδετικού ιστού και του μεταβολισμού, αλλά και την διέγερση της κυκλοφορίας του αίματος.

20 λεπτά ανά προπόνηση είναι αρκετά για να αυξηθεί η ταχύτητα της κίνησης, χωρίς καταπονήσεις στο μυοσκελετικό σύστημα και τα αποτελέσματα είναι ορατά μέσα σε μόλις λίγες εβδομάδες!

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ;

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤA ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ ΧΑΡΗ ΤΟΥ MIHA

Βοηθάει στο Χάσιμο Βάρους.

Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και τη λεμφική κυκλοφορία ενώ βοηθάει στην αντιγήρανση & σύσφιξη.

Επιδρά θετικά στον έλεγχο και το νευρομυϊκό συντονισμό

Επιδρά θετικά στις ενοχλήσεις από την ακράτεια, ενδυναμώνοντας τους μύες του πυελικού εδάφου

Αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τον πόνο στη μέση, τον αυχένα και τα γόνατα

Διασφαλίζει μηδενική τριβή στους χόνδρους, επιτυγχάνοντας την ασφάλεια των αρθρώσεων με ισομετρική άσκηση

Προάγει τη σωστή στάση του σώματος

Αυξάνει την αντοχή στο στρες, δρώντας αγχολυτικά για τον οργανισμό

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤA ΣΤΗΝ ANTOXH ΣΑΣ ΧΑΡΗ ΤΟΥ MIHA

Προάγει τη μυική ανάπτυξη και αυξάνει την αντοχή

Ενισχύει την απώλεια βάρους και το Κάψιμο λίπους, επικεντρώνοντας στις συνήθεις προβληματικές περιοχές (στομάχι, μέση, γοφοί, μηροί, κάτω μέρος του μπράτσου)

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤA ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ MIHA

Αντιμετωπίζει την κυτταρίτιδα και τη χαλάρωση των κυττάρων

Διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και της ροής του αίματος στο δέρμα

Ενεργοποιεί το μεταβολισμό και βελτιώνει την ελαστικότητα

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

Το Miha bodytec είναι πολύ απλό στη χρήση του. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κανονίσεις τη συνεδρία και να έρθεις στο χώρο μας.

Πριν αρχίσει η συνεδρία, φοράς το ειδικά σχεδιασμένο γιλέκο που διατίθεται σε διάφορα μεγέθη για τέλεια εφαρμογή, το οποίο περιέχει ηλεκτρόδια στις ζώνες της άνω και κάτω πλάτης, των ραχιαίων μυών, στους κοιλιακούς και το στήθος. Οι επιφάνειες των ηλεκτροδίων καλύπτονται με ένα απορροφητικό, αντιβακτηριακό στρώμα από μικρο-ίνες. Αφού αρχίσει η συνεδρία που διαρκεί 20 λεπτά υπό την επίβλεψη του γυμναστή, το γιλέκο έρχεται σε επαφή με την ειδικά σχεδιασμένη ένδυση, επιτρέποντας σε όλες τις ομάδες των μυών να διεγείρονται ταυτόχρονα ή μεμονωμένα.

Στις μεγάλες μυϊκές ομάδες (πόδια, κοιλιά, γλουτοί, πλάτη, στήθος, χέρια, ώμοι), τοποθετούνται συνολικά οκτώ ζευγάρια ηλεκτρόδια. Η κοιλιακή ζώνη διεγείρει τους γλουτιαίους μύες, ενώ ηλεκτρόδια χεριών και ποδιών διεγείρουν όλους τους μύες των χεριών και των ποδιών. Μέσω των μικρών διεγέρσεων που προκαλεί το γιλέκο Miha bodytec, ενεργοποιούνται και ασκούνται όλοι οι μύες που βρίσκονται ανάμεσα στα ηλεκτρόδια, αλλά και οι μύες που βρίσκονται βαθύτερα στο σώμα, όπως αυτοί στο πυελικό έδαφος ή οι βαθείς ραχιαίοι μύες. Έτσι, αποφεύγονται οι μονομερείς πιέσεις και η ενδεχόμενη μυϊκή ανισορροπία, ενώ ταυτόχρονα επιτυγχάνεται η εντονότερη άσκηση κάθε επιμέρους μυός, σε σαφώς πιο σύντομο χρόνο και με πολύ λιγότερο κόπο σε σχέση με την παραδοσιακή γυμναστική.

Η ενσωματωμένη κάρτα δίνει τη δυνατότητα για τη συλλογή εξατομικευμένων εφαρμογών και στόχων εκγύμνασης ανά πάσα στιγμή, με το πάτημα ενός κουμπιού. Το σύστημα αυτό με την ενσωματωμένη κάρτα, εξυπηρετεί στη στοχευμένη προσωπική άσκηση, καθώς αποθηκεύει τα δεδομένα και τις επιλογές εκγύμνασης του κάθε ατόμου ξεχωριστά.

Με τη βοήθεια των εξατομικευμένων προγραμμάτων του Miha bodytec διάρκειας 20 λεπτών και σε συνδυασμό με την αερόβια άσκηση και το τρέξιμο στο διάδρομο, προάγεται η πολυλειτουργικότητα της προπόνησης με εντυπωσιακά αποτελέσματα όπως Χάσιμο  βάρους και Κάψιμου λίπους.

Η εκγύμναση μπορεί να πραγματοποιηθεί σε οριζόντια θέση (χωρίς άλλη άσκηση) ή με ενεργό τρόπο, δηλαδή με συμπληρωματικές ασκήσεις σε όρθια στάση ή ακόμη και δυναμικά μέσα από περίπλοκες κινήσεις.

close